U Samoboru će se održati Nacionalna konferencija za mlade “Mladi smo, pa šta? VOL_2”

Samobor, Centar za mlade Bunker, 30.11.2023.

Nacionalna konferencija za mlade “Mladi smo, pa šta? VOL_2”, održat će se u Samoboru, u prostoru Centra za mlade Bunker, 30.11.2023. s početkom u 10 sati. Konferenciju organiziraju Mladi lideri generacija 2, a sudjelovanje je besplatno.

Nakon svečanog otvaranja konferencije, predstavit će se program Mladih lidera generacija 2, rezultati dosadašnjeg rada i budući projekti. Održat će se panel rasprava na temu “Politička participacija mladih – čemu to?” gdje će se raspravljati o temi mladih u politici. Održat će se i interaktivna aktivnost sa svim sudionicima kroz Mentalne staze koju će voditi volonteri, a kao uvod u drugu panel raspravu pod nazivom “Mentalno zdravlje mladih – mitovi ili istine?”.


U 16:00 sati počinje World Cafe “Politička participacija mladih”. Po završetku programa mladim će se liderima generacije 2 podijeliti potvrde sudjelovanja u programu te će se svi moći pridružiti neformalnom dijelu na pub kvizu pod nazivom “Mladi smo, pa svejedno nešto znamo” i nastaviti druženje uz DJ-a Maria Kovača, koji će zasvirati u 20.00 sati.

Kontakt za opširnije informacije: mladi@zamisli.hr

Konferenciju organiziraju Udruga ZAMISLI, Mladi lideri, Centar za mlade Zagreb i
Centar za mlade BUNKER iz Samobora.

Autor: zamisli.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

METROPOLIS: perspektive novoga grada – Rijeka

Read Next

Arheološki muzej Narona u Vidu