Panoramski kotač – nova atrakcija Adventa u Varaždinu

Osim jedinstvene i tople Kuće Djeda Mraza, uz Ledenu čaroliju s velikim klizalištem i ogromnim ledenim toboganom, zajedno s bogatom gastro ponudom te ponudom suvenira i poklona, a sve to na predivno, blagdanski uređenim i osvjetljenim ulicama i trgovima povijesne gradske jezgre, na Adventu u Varaždinu nalazi se i nova atrakcija, jedinstvena u Hrvatskoj – panoramski kotač.

Adventski Varaždin je čaroban iz svakog ugla, a panoramski kotač omogućit će posjetiteljima da u pogledu na blagdanski uređen Varaždin uživaju i iz ptičje perspektive.

Panoramski kotač u Varaždin stiže iz najrenomiranije svjetske tvornice ovakvih naprava, talijanskog Lamborghinija s više od stotinu godina tradicije što je garancija najviše razine kvalitete, sigurnosti i udobnosti.

Adventski panoramski kotač postavljen je u Gajevoj ulici, a zahvaljujući čak 23 metra visine na koju se njegove gondole podižu, Vaš pogled na blagdanski uređen i osvjetljen Varaždin bit će zaista nezaboravan.

Ovaj poseban užitak pogodan je za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola kotača mogu se smjestiti četiri osobe.

Autor: adventuvarazdinu.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Dani radosti, igre i mira u Sinju i Cetinskoj krajini

Read Next

Miran Bojanić Morandini, direktor TZ Varaždinske županije – vrijeme je za novo vrednovanje turizma s fokusom na kvalitetu