Doživite Hrvatsko zagorje u hotelu Kaj

Na sjevernim obroncima Zagrebačke gore, 40-ak km od Zagreba, smještena u jugoistočnom dijelu Hrvatskog zagorja, nalazi se Marija Bistrica i udoban hotel Kaj.

Smješten u samom srcu Marije Bistrice, u neposrednoj blizini središnjeg trga, hotel Kaj nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta.

Odmarajte duh i tijelo u zagrljaju mira i tišine prirode. Za ljubitelje aktivnog odmora u ponudi su organizirani izleti i najam bicikla.

Hotel Kaj, uz smještajkongresnu ponuduwellness & spa, nudi vrhunski gastro program baziran na inovativnoj interpretaciji tradicionalne kuhinje čije delicije priprema Chefica Danijela Vitez i cijeli tim kuhara. Hotel je član Vege Welcome hotels te u ponudi restorana možete pronaći vegansko-vetetarijanska jela. Vinska karta pokriva više od 200 etiketa iz vinskih regija Hrvatske i svijeta.

Hotel zadovoljava zahtjeve norme ISO 9001:2015 za turističke, hoteljerske i ugostiteljske usluge i HACCP Codex Alimentarius za pripremu i posluživanje hrane i pića.

Čaroban ambijent i vrhunska usluga, vjenčanja u hotelu Kaj pretvara u priču koja se pamti zauvijek. Prepustite kompletnu organizaciju dugogodišnjim stručnjacima, a vi se posvetite obitelji i prijateljima. Proslava okružena zagorskim bregima je doista posebno bajkovit doživljaj. Vjenčanja hotela Kaj nezaboravna su uspomena i organiziraju se u 2 restorana – Restoran Academia i Restoran Bistricza

Pronađite nešto za sebe u bogatoj hotelskoj ponudi i uživajte u ljepotama Hrvatskog zagorja!

Autor: hotelkaj.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Hrvatska velika nagrada sigurnosti za 2023. dodijeljena u Opatiji

Read Next

2. Jesenski festival u Otočcu