Doživite Mačkare u Gackoj

Nakon najčarobnijeg doba godine veseli nas što možemo najaviti najšarenije, najveselije i najluđe doba godine, a to je vrijeme maškara i karnevala.

Ako ste ljubitelji kostima, šarenila, maski, plesa, smijeha i odlične atmosfere onda je idealno vrijeme da okupite svoju ekipu, dođete na Mačkare u Gackoj i barem na jedan dan postanete netko drugi. Ako pak niste ljubitelji maskiranja, ali volite ples i smijeh, jednako ćete se dobro zabaviti.

Mačkare u Gackoj održat će se u dvorani Vatrogasnog doma DVD-a Otočac s početkom u 22:00 sata u 3 termina. Prvi termin je subota 28. siječnja kada će maske kao i ostale goste zabavljati Intro band iz Otočca, drugu subotu, 4. veljače za zabavu je zadužen Crescendo band iz Senja dok je treću subotu, 11. veljače za zabavu zadužen Allegro band iz Otočca. Cijena ulaznice je 2 eura, dok je maskama ulaz besplatan. Maske kao i ostali gosti mogu rezervirati stol u dvorani na broj mobitela 099 215 5079.

U nedjelju 5. siječnja, Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s DVD-om Otočac, organizira dugo očekivani dječji maskenbal.

Maskenbal će se održati u dvorani Vatrogasnog doma DVD-a Otočac s početkom u 16:00 sati. Za zabavu je zadužena ekipa iz “Zemlja Zabave” s animacijsko plesnim programom, kostimiranim animatorima te Dj-om. Uz njih svoje plesno ritmičke koreografije pokazat će nam naši najmlađi sugrađani članovi Zumba kids Otočac grupe i sekcije dječjeg aerobika Sportske udruge “Pokreni se” Otočac. Ulaz je besplatan. 

Dođite na vesele Mačkare u Gackoj!

Autor: discover-otocac.com/hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Otvoren je centar podzemne baštine SPELEON – novi turistički dragulj plitvičkog kraja

Read Next

Istraživačka postaja na Marinskoj kod Šibenika bogatija je za novi istraživački brod