Makarska – domaćin najboljim futsal igračima Europe

Makarska je još jednom domaćin najboljim futsal igračima Europe. Po treći put imamo mogućnost pratiti futsal majstore i naše trostruke državne prvake Novo vrijeme, u sportskoj borbi za ulazak među šesnaest najboljih malonogometnih ekipa na starom kontinentu. Otvaranje Apfel Arene u Makarskoj je snažan poticaj za razvoj sporta i sportskog turizma cijele rivijere, a od 26. do 30. listopada na programu su utakmice Lige prvaka.

Hrvatska će ove sezone po prvi put u njoj imati dva predstavnika. Riječ je o Novom vremenu i Futsal Puli koji će se u Makarskoj boriti za plasman među 16 najboljih momčadi Europe.

Ovim natjecanjem, glavnom rundom Lige prvaka, još jednom se potvrđuje da je Makarska grad sporta i da je odabran dobar smjer razvoja.

Sporting je favorit i u final-foru, radi se o momčadi posebne vrijednosti. Kazahstan stoji iza futsala, a Ayat je njihov predstavnik. Zatražili su izravan prijenos, jednako kao i Portugalci, a imaju i pet Brazilaca u sastavu. Oni su broj dva, a mi i Pula bismo se trebali boriti za treće mjesto. Svaka utakmica je nova, Osijek, novajlija u ligi nas je namučio, bez maksimalnog angažmana ne možete pobijediti nikoga. Novo Vrijeme je i došlo do visoke razine jer ima pobjednički mentalitet’, pojasnio je sportski direktor Vuković, te za kraj komentirao činjenicu što se već treći put u Europi sastaju sa Sportingom.

Autor: MNK Novo Vrijeme

Fotografija: Matko Begović

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Park prirode Žumberak – mozaični krajobraz

Read Next

Biljni svijet planine Biokovo