Ilok Delicium Mundi 2022.

Manifestacija Ilok Delicium Mundi, započinje večeras u petak 15. te u subotu 16. srpnja od 20:00 do 23:00 sata. Organizira se u Staroj jezgri grada Iloka pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma i sporta, Županije Vukovarsko srijemske i Grada Iloka.

U glazbenom dijelu programa u petak 15. srpnja opustite se uz band “Inzulin” iz Osijeka.

U subotu 16. srpnja iz Dalmacije u Srijem stiže jedan od najljepših i najupečatljivijih ženskih vokala, glazbena diva Zorica Kondža. 

Zorica Kondža

Uz birana vina koje će se i prodavati, posjetitelji mogu kušati slasne zalogajčiće pripremljene prema poznatim autohtonim ribljim i mesnim jelima, karakterističnog srijemskog štiha po recepturi tradicijskog restorana “Stari podrum”, Iločkih podruma. 

Ulaz na manifestaciju je kupnja kotizacije za čašu za kušanje vina (suvenir ostaje u trajnom vlasništvu), uz bonove kojima se ostvaruje konzumacija. 

Doživite nezaboravno iskustvo uživanja u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, sljubljenih s blagim obroncima Fruške gore u padu do veličanstvenog, modrog Dunava. Kvaliteta ugostiteljske usluge, kulturna ponuda i dobri domaćini samo su neki od razloga zašto se gosti uvijek vraćaju Iloku!

Autor: ilok.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

U Otočcu održan 1. susret povijesnih vozila Franjo Častek

Read Next

18. Eko Etno Gacka