Nezaboravan Božić i blagdani u Iloku

Bez obzira na to tražite li savršenu lokaciju na kojoj ćete snimiti najbolju adventsku fotku za društvene mreže, fini restoran u kojem ćete pojesti najukusnije zalogaje ili fruškogorsku vinariju gdje ćete kušati svjetski poznata vina i kupiti poklone najdražima, sve navedeno nalazi se ove zime u Iloku.

Omiljena zimska aktivnosti kojoj se većina djece najviše veseli sigurno je klizanje na otvorenom, a ove godine u klizanju se može uživati i u Iloku s obiljem igara za djecu i raznim popratnim adventskim programima.

Poznati mirisi i okusi Božića, srijemskih delicija vratit će vas barem nakratko u vrijeme prošlosti. Bit će to odličan uvod u sezonu druženja s vašim najdražima, a trenutke za pamćenje najbolje ćete ovjekovječiti u čarobno okićenom gradskom parku. Dočekat će vas i zabavni glazbeni program uz koji ćete se najviše veseliti u novogodišnjoj noći.

Okupite najdraže i uputite se u Srijem, uživajte u prijateljstvu, druženju, ljubavi i smijehu te uz plesne korake i ukusne zalogaje zakoračite u Novu 2022. godinu.

Autor: ilok.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Dodijeljene nagrade “Žuti okvir” za održivi razvoj, znanost i obrazovanje za 2021. godinu

Read Next

Jama Vranjača na Kamešnici, ukrašena božićnim drvcem