Lika je lik

Akcija Tjedan odmora vrijedan traje od 16. do 25. 10. 2020. godine i omogućuje građanima Hrvatske da posjete i upoznaju turističke destinacije naše zemlje, koje nude upola niže cijene svih turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

LIKA JE LIK
Turističke zajednice općine Plitvička Jezera i grada Gospića u koordinaciji sa turističkim sektorom Like osmislili su zanimljivu priču odnosno kreću s paket aranžmanima za sve koji žele ovu jesen posjetiti Liku.

Zanimljivo je kako su se u kampanju uključili i Nacionalni park Plitvička jezera, Memorijalni centar Nikola Tesla, Pećinski park Grabovača, Baraćeve špilje, Zip line Pazi medo, Adrenalinski parkovi, turističke agencije, restorani, kampovi i ostali smještajni objekti te Lika opravdano očekuje veći broj domaćih posjetitelja u listopadu.

Dolaskom u Liku svatko od vas može ostvariti popust na više turističkih usluga, a suradnjom dvije turističke zajednice uz sinergiju svih sudionika generirani su turistički paketi koji nude nezaboravne doživljaje i istraživanje Like. Posjetiteljima je ponuđen i poseban itinerer kako bi što lakše i jednostavnije odabrali program svog boravaka u Lici.
U ovoj teškoj godini, uzrokom pojave epidemije koronavirusa, veliki doprinos turističkom prometu dali su domaći turisti. Naša želja je da i u vremenima koja dolaze čine sve značajniji udio u turističkim kretanjima, odnosno u ukupnom udjelu dolazaka i noćenja. Ovo je također prilika da se kontinentalne i ruralne destinacije bolje pozicioniraju na turističkoj karti Hrvatske.

Autor: gospic.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Biciklističke staze Novalje

Read Next

Krka – ljepotica krša