Utrka Pelješkim mostom – budite dio spektakla

Spektakularna i nezaboravna. San svakog trkača. Utrka koja se ne propušta.

Ova spektakularna utrka planirana za srijedu, 29. svibnja 2024. s početkom u 20:30 sati, prilika je da trčite preko jednog od najvećih mostova u Europi, uoči Dana državnosti, slaveći spajanje krajnjeg juga Hrvatske s ostatkom zemlje.

Staza duga 5,5 kilometara nudi vam nezaboravno iskustvo noćnog trčanja s pogledom na prekrasan pejzaž Malostonskog zaljeva.

Broj sudionika ograničen je na svega 300, a uvjet za prijavu je minimalno 10 godina starosti. Djeca od 10 do 15 godina mogu sudjelovati isključivo uz prisustvo roditelja trkača, dok maloljetnici od 15 do 18 godina starosti mogu trčati isključivo uz suglasnost roditelja.

Vaš trkački paket uključuje startni broj, službenu majicu, finišersku medalju, mjerenje vremena i osvježenje, sve za 30 eura.

Neke se prilike u životu jednostavno ne smiju propustiti! Utrka Pelješkim mostom, najvećim infrastrukturnim projektom u povijesti Hrvatske i jednim od najvećih mostova u Europi, jedna je od tih prilika. Budi dio spektakla koji će se dugo prepričavati!

Registracija

Autor: du-motion.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Kari Kola, umjetnik svjetla ukrasio amfiteatar u Puli zadivljujućim osvjetljenjem pod nazivom “Impact with Light”

Read Next

9. Gacka Run Half&5km