Provedite proljetne praznike u prirodi i posjetite Park prirode Vransko jezero

Otvorenje info centara u Parku

Info centri u Parku, Crkvine, Kamenjak i Prosika, otvaraju se za posjetitelje ovaj tjedan, od četvrtka, 28. ožujka. Radno vrijeme je svaki dan, od 10:00 – 18:00 h gdje su vam na raspolaganju informatori od kojih možete dobiti sve potrebne informacije o Parku. Ponesite uspomenu s Vranskog jezera i izaberite jedan od brojnih suvenira koji su u ponudi suvenirnica u sklopu info centara.

Uživajte u šetnji poučnom drvenom stazom u Ornitološkom rezervatu i upoznajte čarobni ptičji svijet, a na najatraktivnijem vidikovcu ovog područja – Kamenjak uživajte u nezaboravnom pogledu na jezero i morsko plavetnilo prošarano brojnim otocima zadarskog, šibenskog i kornatskog arhipelaga. Ne propustite posjet i lučici Prosika gdje možete predahnuti u hladu i uživati tik uz jezero.

Konoba Kamenjak na istoimenom vidikovcu otvara svoja vrata za posjetitelje u ponedjeljak, 1. travnja od 10:00 – 19:00 h gdje daleko od prometne buke i gužve, uz čašu domaćeg vina i predivnom pogledu možete uživati u autohtonim delicijama, a ljubazni domaćini će vam pomoći u odabiru ukusnih plata.

Osnovna ulaznica uključuje posjet svim lokalitetima u Parku.

Adrenalinski park se otvara po najavi za grupe posjetitelja i proslave rođendana.

S veseljem vas očekujemo u našoj prirodnoj oazi!

Autor: pp-vransko-jezero.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Manifestacija „UPOZNAJMO FRANKOPANE“ – predstavljanje Kulturno-turističke rute „Putovima Frankopana“ u Opatiji

Read Next

Skriveni biseri – Crkva sv. Vlaha u Lastovu