Praznici u muzeju – pozivnica u Etnografski muzej Zagreb

Edukativan program održava se od 20. do 23. veljače 2024., svaki dan od 11 do 13 sati

Dragi roditelji, draga djeco,

pridružite nam se tijekom zimskih praznika jer ćemo se i ovoga puta dobro zabaviti, poigrati, naučiti nove stvari, upoznati nove prijatelje i biti kreativni!

Tijekom četiri dana istražit ćemo sve kutke našega muzeja i saznati kakvi se sve predmeti u njemu čuvaju. U stalnom postavu narodnih nošnji pronaći ćemo zanimljive uzorke koji će nam biti inspiracija za radionicu suhog filcanja, a vitrina s predmetima iz Japana u postavu izvaneuropskih kultura bit će nam polazišna točka za radionicu origamija i učenje tradicijske japanske igre fukuwarai. U izložbi ”Intimni prostori svakodnevice’ otvorit ćemo mnoge teme vezane uz tradicijsko i suvremeno opremanje doma te se okušati u izradi kućica od papira.

Radionica će se održati od 20. do 23. veljače 2024., svaki dan od 11 do 13 sati u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14.

Program je namijenjen djeci od 7 do 11 godina, a cijena ulaznice iznosi 20 eura (uključene ulaznice u muzej, vodstva, sav potreban materijal za radionice i osvježenje u pauzama).

Broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju na edukacija@emz.hr

Autor: emz.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Kazalište priča II – Izbor scenografskih rješenja Doriana Sokolića za riječko Kazalište

Read Next

Korizmeni koncert Ansambla LADO u Otočcu