Vodice spremno očekuju blagdansko ozračje

Još je samo nekoliko tjedana ostalo do otvorenja ovogodišnje manifestacije Advent u Vodicama! Organizatori Turistička zajednica grada Vodica i Grad Vodice pripremaju  mnoštvo različitih događanja u ugodnom ambijentu parka na Trgu kneza Branimira koji se u svom novom ruhu pokazao kao idealno mjesto za blagdanska druženja.

Advent u Vodicama započinje svečanim otvorenjem u petak 15. prosinca, a posjetitelje tijekom trajanja manifestacije očekuje bogat i raznolik program uz vrhunsku gastro ponudu na štandovima. Održat će se i tradicionalna fešta od bakalara na Badnjak te roštiljada na Staru godinu i brojna druga zabavna događanja. Najmlađi posjetitelji moći će sudjelovati u kreativnim radionicama, uživati u dječjim predstavama i odmjeriti snage na tradicionalnoj biciklijadi, a zabavu za sve generacije donose DJ nastupi te brojni koncerti.

U najveselijem mjesecu u godini u Vodicama vas očekuju dani i večeri ispunjeni dobrom zabavom. Dođite i doživite čaroliju blagdana u dobrom društvu uz ukusnu gastro ponudu i vrhunske glazbene izvedbe.

Vidimo se na Adventu u Vodicama!  

Autor: vodice.hr / dalmatiasibenik.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Vukovarski vodotoranj – simbol humanosti, dobrote i ljubavi, hrvatskog zajedništva

Read Next

Jedan od najljepših Adventa održat će se u Otočcu, jeste li spremni?