Otvara se novi art’otel Zagreb

U strogom centru Zagreba, s pogledom na katedralu, uz Zrinjevac i Trga bana Jelačića, na uglu Petrinjske i Amruševe ulice otvara se novi, luksuzni hotel. Riječ je o art’otelu Zagreb i brendu Park Plaza pulske tvrtke Arena.

Povijesna zgrada u samom centru Zagreba u Amruševoj ulici postaje prvi art’otel u Hrvatskoj, a radi se o potpuno novom hotelskom brendu na domaćem tržištu. Brend art`otel prepoznatljiv je po specifičnom stilu nadahnutom umjetnošću. Poseban fokus je na očuvanju upečatljivih povijesnih stilova gradnje koji će se istovremeno ispreplitati s modernim trendovima u hotelijerstvu.

Ekskluzivan hotel suvremenog dizajna, art`otel Zagreb imat će stotinjak smještajnih jedinica, a izuzev specifičnog arhitektonskog stila i interijera nadahnutog umjetnošću, nudit će razne moderne sadržaje koji nedostaju centru grada, kao što su wellness i fitness centar, azijski restoran u prizemlju otvoren za sve goste, manje konferencijske sale i limitirani parking.

Autor: arenahotels.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

5. Konferencija vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća održana je u Mariji Bistrici, bajkovitom Hrvatskom zagorju

Read Next

Izložba “Kratka povijest prozorskog stakla” u Zadru