TZ Grada Otočca predstavlja novu Brošuru s dušom

Turistička zajednica Grada Otočca izdala je novu promotivnu brošuru. Konceptom predstavlja Otočac i njegove ljepote riječima mještanina, koji se na početku obraća čitatelju uvodnim pismom, uz prstohvat emocija. 

Brošura je praktična za snalaženje. Nakon uvodnog pisma, kojim domaćin pozdravlja
čitatelje i predstavlja svoj kraj, slijedi karta s istaknutim najvažnijim lokacijama. Vrlo je
pregledna i jednostavna za snalaženje. Kratke rubrike kao što je Jeste li znali pridonose dinamičnosti, baš kao i cijeli tekst, koji je informativan i obogaćen atraktivnim fotografijama. Veliki naglasak stavljen je na vrijednost i bogatstvo tradicije, koju mještani Otočca s ponosom njeguju i čuvaju.

Rijeka Gacka obilježava ovaj kraj i svojom prepoznatljivošću i ljepotom privlači sve više posjetitelja, stoga je jedan dio brošure posebno njoj posvećen. U tekstovima su nenametljivo dodani i lokalni izrazi, kao što su “medote” i “plav” kako bi se i na taj način čitateljima približile specifičnosti ovoga kraja. Osim informativnog dijela, obrađene su i povijest i tradicija, životinje koje se mogu vidjeti u ovom kraju i outdoor aktivnosti, koje se u u Otočcu sve više razvijaju i privlače pažnju turista. Budući da posjetitelje uz hranu vežu lijepe uspomene, a i važan je dio ponude neke destinacije, obrađen je i gastro segment, kao i cjelogodišnja događanja. Na kraju brošure nalaze se korisni savjeti vezani uz smještaj i atraktivna mjesta u okolici Otočca, koja vrijedi posjetiti. 

Dvojezična brošura ima 36 stranica, tiskana je na hrvatskom i engleskom jeziku. Praktičnog je formata (A5) kako bi se mogla spremiti u torbicu ili džep, a na web stranici  https://discover-otocac.com/hr/ može se pronaći i elektronska verzija u hrvatskoj i engleskoj varijanti.

Prolistajte brošuru, uskočite u avanturu i doživite ljepotu Otočca!

Autor: discover-otocac.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

12. Youngmasters Festival Samobor i Međunarodna ljetna škola mladih glazbenika

Read Next

Prvi KRKAfest u Kninu