Castle rock festival – Brinje

U Brinju će se 14. i 15. srpnja održati Castle Rock Festival 2023. Organizatori, Udruga glazbenika Notalika uz podršku Turističke zajednice općine Brinje, Turističke zajednice Ličko senjske županije i Općine Brinje pozivaju sve na nezaboravne ljetne koncerte.

Posjetite festival kako biste vidjeli energične svirke vrhunskih glazbenika kojih je na bini toliko da nećete znati svira li jedan ili dva benda!

14. srpnja u Brinju nastupa Hrvatska soul i funk senzacija Soul Fingers. U svojoj preko 30 godina dugoj karijeri dijelili su pozornice s velikim imenima poput BB Kinga, The Blues Brothers Banda, Eddie Floyda, David Bowieja, Georgie Famea, Makoto Ozonea, Miriam Makeba, Sia, George Clinton & Parliament Funkadelic.

Soul Fingers su glazbena i vizualna poslastica koju nikako ne smijete propustiti!

Drugi dan festivala – Old rock forces – rezerviran je za već poznate, domaće glazbenike koji se 12. godina okupljaju za vas. Uz njih, dolazi i “nova” grupa, sastavljena od eminentnih glazbenika zamijećenih u pratnji i na pozornicama najpoznatijih hrvatskih estradnih rock i pop imena.

Kao i svake godine ULAZ JE BESPLATAN na sve koncerte i događanja. Programi u oba dva dana započinju od 20 sati na atraktivnoj Pisti podno starog grada Sokolca!

Castle rock festival je dio događanja ovoga ljeta u Brinju pod krovnom manifestacijom „Brinjsko ljeto 2023.“.

Autor: tzo-brinje.hr / visit-lika.com

1 Review

t
5

t

t

Write a Review

Read Previous

Vidikovac Gaj u Primoštenu – kip Gospe od Loreta

Read Next

Glazbene večeri za sve ljubitelje klasične glazbe na Mljetu