Prijavite se za 19. po redu manifestaciju Eko Etno Gacka

Otočac, 28. i 29. srpnja

Ova dvodnevna gastro manifestacija izložbeno – prodajnog i natjecateljskog karaktera najveća je i najposjećenija manifestacija na području Grada Otočca, a prošle je godine okupila preko 3000 posjetitelja.

Grad Otočac i Turistička zajednica Grada Otočca i ove su godine pripremili zanimljiv program. Manifestacija se održava 28. i 29. srpnja tj. posljednji vikend u srpnju.

Prvi dan manifestacije započinje izložbeno prodajnim sajmom lokalnih proizvoda iz čitave Hrvatske, zanimljivom radionicom te poučnom kazališnom predstavom za djecu „Dobro se dobrim vraća“.

Prvi dan manifestacije uključuje i gastro dio gdje će posjetitelji moći kušati specijalitete od pastrve ali i srdela jer i ove godine u Otočcu gostuje udruga Palagruža s Visa.

Drugi dan manifestacije natjecateljskog je karaktera te se osim najfinijeg i najboljeg kotlića bira najsimpatičniji kuhar, najljepše ukrašen štand i najkreativnije uređen prostor za kuhanje. Svaki tim može svojevoljno odrediti temu u skladu koje će urediti svoj prostor.

Zabavni dio programa garantira nezaboravan provod uz popularne bendove i pjevače.

Detaljan program bit će objavljen uskoro, a za sve one koji žele sudjelovati na manifestaciji Eko Etno Gacka (bilo kao izlagač ili u natjecanju u pripremi kotlića) poziv i prijavnice na manifestaciju mogu pronaći na web stranici Turističke zajednice Grada Otočca. Prijavnice za izlagače moguće je dostaviti  na mail tzg.otocac@gmail.com. Prijavu za natjecanje u pripremi kotlića potrebno dostaviti osobno u ured Turističke zajednice radi odabira lokacije tima za kuhanje kotlića.

Požurite! Rok za prijave je do 20. srpnja ili do popunjena mjesta.

Za sva ostala pitanja i informacije možete se obratiti u ured Turističke zajednice na adresi Kralja Zvonimira 17, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, na broj telefona 053 771 603, broj mobitela 099 216 5421 ili na e-mail.

Autor: discover-otocac.com/hr/

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Otvoren je Maro World u Dubrovniku, najveći zabavni svijet na Jadranu

Read Next

Izložba – Osjeti harmoniju Zagrebačke feelharmonije