Suradnja Aquatike – Slatkovodnog akvarija i Muzeja krapinskih neandertalaca

Povoljne ulaznice nabavite od 3. siječnja do 28. veljače 2023. godine

Ravnateljica Javne ustanove Aquatike – Slatkovodnog akvarija u Karlovcu, Margarita Maruškić Kulaš i ravnatelj Muzeja krapinskih neandertalaca u Krapini, Jurica Sabol potpisali su sporazum o suradnji.

Ovo nije prvi puta da ove dvije ustanove surađuju. Prije dvije godine je Muzej krapinskih neandertalaca gostovao svojom izložbom pod nazivom „Krapinski pračovjek“ u Aquatici, i to od Noći muzeja 31. siječnja do 22. kolovoza 2020. godine. Uspješno povezivanje ovih atraktivnih ustanova tijekom 2020., potaknula je i nastavak suradnje pa je ove godine dogovorena međusobna promocija kroz ponudu povoljnije cijene ulaznice.

Posjetitelji Aquatike u periodu od 3. siječnja do 28. veljače 2023. godine dobit će i kupon s 50 % popusta na individualne i obiteljske cijene ulaznica u Muzeju krapinskih neandertalaca. Također, i posjetitelji Muzeja krapinskih neandertalaca će u istom vremenskom periodu dobiti kupon s popustom od 50 % na individualne i obiteljske cijene ulaznice za Aquatiku – slatkovodni akvarij Karlovac.

Zahvaljujući suradnji ovih ustanova, posjetitelji će u atriju Muzeja krapinskih neandertalaca moći razgledati i gostujuću izložbu Aquatike pod nazivom „PLANKTON – divovi u kapljici vode“, a koja će biti otvorena u utorak, 3. siječnja 2023. te će se moći razgledati do 28. veljače.

Autor: mkn.mhz.hr/hr / aquariumkarlovac.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Stiže Kraljica – Audi FIS Svjetski skijaški kup „Snow Queen Trophy“ 2023. Zagreb

Read Next

Zimska škola Aquatike u Karlovcu