Najljepši adventski vikend u Varaždinu

Cijeli četvrti adventski vikend bit će prepun zabavnih programa i događanja. Od petka do nedjelje, zabave će biti doslovno na svakom koraku. 

Zabavni i romantični Advent u Varaždinu savršeno je zimsko odredište za užitak s obitelji, prijateljima ili udvoje.

Toplina zime u gradu festivala
Kraj godine vrijeme je veselja, darivanja i druženja, a adventski festivali događanja su koja nam omogućavaju da novu, simboličnu stranicu života okrenemo okruženi toplinom prijateljstva i ljubavi, bez obzira na niske temperature. Advent u Varaždinu, gradu festivala, upravo je takvo događanje, koje će vas, u predivnom i blagdanski uređenom okruženju povijesne jezgre jednog od najljepših gradova u Hrvatskoj, potaknuti da se od 2022. godine oprostite s osmijehom na licu.

Najmlađi i oni malo stariji (ali mladi u srcu) moći će se družiti s Djedom Mrazom u njegovoj bajkovitoj kući. U petak će na Korzu biti plesa i zabave uz DJ-a Kay Zrill & sax, a svirat će se i na Stančiću. Subota će biti uzbudljiva već od jutra: mažoretkinje, glazbena radionica MiniArtUrica u kući Djeda Mraza, paljenje četvrtke adventske svijeće pred katedralom, koncert Matije Cveka i predivan koncert u varaždinskom HNK samo je dio sadržaja koje možete pronaći na ukrašenim ulicama Varaždina, a slično će biti i u nedjelju.

Gastro užici, klizalište, ledeni tobogan, raskošna ponuda poklona i suvenira, sve to čini šareni i čarobni varaždinski adventski mozaik, kojeg nikako ne treba propustiti. 

Zima još nije gotova, tek smo na polovici, a najtopliji Advent u Hrvatskoj vas željno iščekuje!

Autor: adventuvarazdinu.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Dubrovačka rozata

Read Next

Božićna čarolija u Gackoj uz Poštanski ured Djeda Mraza