Vinske degustacije u prosincu u hotelu Olea

Okružen morskim plavetnilom, kamenom i tisućljetnim maslinama, Hotel Olea, otvoren i na raspolaganju svojim gostima kroz cijelu godinu, savršen je kutak za uživanje u prirodnim ljepotama Novalje i otoka Paga.

S namjerom pružanja vrhunskog vikend odmora na moru i u zimskim terminima, nude užitak u degustacijama vina uglednih vinarija. Da su pogodili, dokazuju i visoke statistike popunjenosti hotela.

U prosincu, nagrađivani hrvatski vinari i enolozi; Dešković, Tomaz i Zdjelarević provest će vas kroz cijelo iskustvo wine tastinga u Wine Roomu hotela Olea.

Degustirat će se izvrsna vina, možete se educirati, doznati više o povijesti vinarija i sortama grožđa ili samo u miru uživati u opojnim aromama i okusima na nepcu, uz ukusne paške sireve.

Broj degustacija je ograničen, rezervirajte svoj termin unaprijed.

Jednom kada uđete u wine room Hotela Olea, iz njega ne izlazite ravnodušni. Posjetiteljima nudi veliku kolekciju najboljih hrvatskih i lokalnih vina. Upotpunite vrhunske okuse prilagođenim izborom vrhunskih sireva otoka Paga, najkvalitetnijeg maslinovog ulja i drugih delicija specifičnih za mediteransko podneblje.

Okusite tradiciju, osjetite prirodu kroz cijelu godinu u Hotelu Olea.

Autor: hotelolea.com / visitnovalja.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Osam stoljeća dubrovačkoga kolendavanja

Read Next

Dubrovačka rozata