Highlander Velebit

20.08. – 25.08.2022 Highlander Velebit
je long-distance planinarsko iskustvo koje vas vodi kroz nacionalne parkove Paklenicu i Sjeverni Velebit. Kroz nevjerojatne krajolike i poglede koji oduzimaju dah, iskusit ćete Avanturu života!

Ultimativno planinarsko iskustvo – HIGHLANDER. Ljepota prirode, bijele stijene, preko 100 km čistog osjećaja slobode i ti.

Netaknuti dijelovi prirode u nacionalnim parkovima Sjeverni Velebit i Paklenica čine idealno mjesto gdje planinarenjem možeš doživjeti drugačiju Hrvatsku. Sa svom potrebnom logistikom te prekrasnom planinarskom rutom, proći ćeš od iskonskih prašuma do golih bijelih stijena. Mjestimice staza će izvući ono najbolje iz tebe, no uz malo pripreme i dobre volje svatko ju može ukrotiti. Za tvoju sigurnost, osim medicinskog osoblja, na raspolaganju je i jedna od najboljih spasilačkih ekipa na svijetu HGSS.

Riječima je teško opisati ono što će sudionici doživjeti. Prekrasna Hrvatska i njezina netaknuta priroda, novi prijatelji koji dijele ljubav prema planinarenju i prirodi kao i ti te na kraju zabavi se i živi punim plućima.

Autor: highlanderadventure.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Podravina Adventure Week

Read Next

Posjetite Špancirfest – najveći i najpopularniji festival u Hrvatskoj