Joga na jezeru Sabljaci

U sklopu programa ”Ljeto u Ogulinu”, na jezeru Sabljaci do 20. kolovoza 2022. godine održavat će se satovi joge: srijedom 19-20 sati i subotom 9-10 sati. Satove će voditi učiteljica joge Ina Stojić.

Divna je to prilika da usporite, pritisnete tipku za pauzu i lakše se povežete s vlastitim tijelom, umom i dahom kako bi pružili podršku svom zdravlju bilo fizički, emocionalno, mentalno ili duhovno. I sve to u njegujućem zagrljaju sunca, šume i jezera.

Boravak u prirodi ključan je za obnavljanje veze s vanjskim svijetom, uvažavanje našeg prirodnog okoliša i dublje razumijevanje naše odgovornosti da ga očuvamo. Joga nas, s druge strane, povezuje s našom unutarnjom prirodom. Kada odvojimo vrijeme da se uskladimo sa samim sobom i našim najdubljim potencijalom – događaju se čarobne stvari.

Spoj joge i prirode hrani naša osjetila i dušu, ukorijenjuje u sadašnji trenutak, vraća radosti i uživanju punine života.

Satovi će se održavati na livadici pored dječjeg igrališta. Dobrodošli su svi bez obzira na iskustvo i znanje o jogi. Potrebno je ponijeti svoju prostirku, udobnu odjeću i otvoreno srce.

Za bilo kakvo pitanje, slobodno se javite na broj 095 564 8393.

Fotografija: Ina Stojić

Autor: www.visitogulin.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Sunčev izlaz u podmorju Kornata

Read Next

Dani otvorenih vrata na OPG Anton Škunca