Vinari Srijema okupljeni u Iloku – Ilok Delicium Mundi

Vinari Srijema okupili su se i ove godine u Iloku gdje su predstavili ponudu vrhunskih vina, proizvoda od vina i grožđa uz novitete na tržištu. Ilok je još jednom opravdao status domaćina – prvog grada na početku Europske unije što predstavlja ispred Hrvatske svojim sjajem ljepotu i vrednote države svim posjetiteljima.

Manifestacija Ilok Delicium Mundi, održala se pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma i sporta RH, Ministarstva poljoprivrede RH, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Iloka.Manifestaciju je otvorila pozdravnim govorom gradonačelnica Iloka, Marina Budimir. Prigodne govore održali su i posebni gosti – izaslanik Vlade RH, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Zvonko Milas. Ispred Ministarstva turizma i sporta RH, ravnatelj Uprave za održivi razvoj i konkurentnost turističke destinacije Slavko Štefičar te izaslanica župana Damira Dekanića, Zrinka Čobanković, ravnateljica Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije.

Sudionici programa predstavili su oduševljenim VIP gostima svoje proizvode – vina i med. U zabavnom dijelu programa nastupili su bend Inzulin iz Osijeka i glazbena diva iz Dalmacije, Zorica Kondža.

Grad Ilok zahvaljuje svojim vinarima, svim sudionicima programa, kao i predstavnicima institucija pokrovitelja na odazivu, dolasku u Ilok i podršci budućem razvoju destinacije.

Fotografija: Katarina Živković, Vedran Barić

Autor: ilok.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Doživite safari avanturu na rijeci Krki

Read Next

Muzej krapinskih neandertalaca – završen vrijedan projekt rekonstrukcije vanjske rasvjete