Boškinac Great Gatsby Party

U kasno proljeće kada dolinom Novaljskog polja zamiriše smilje, koromač, kadulja, ruzmarin, otkošeno sjeno, kada zažubore potoci u dolini, tada na brijegu u Boškincu šalju poruke buđenja novog života, slave prirodu i sve čime nas, naizgled skromna, obilato daruje. Slavi se početak sezone, zahvalnost na novim prilikama, radost zbog svih mogućnosti koje se pružaju da se veliča otok i život na njemu.

Velika vrtna zabava ove godine nazvana Great Gatsby, inspirirana je istoimenim kultnim filmom, njegovom scenografijom, glazbom i atmosferom.

U veselju, plesu, radosti, želja je da se uz mnogo fine hrane i sjajnog pića dočeka ljeto i barem na trenutak svi osjete kako je važno dijeliti radost i veseliti se životu.

Boškinac / Great Gatsby

Na samom partiju posluživat će se na brojnim stanicama i barovima kamenice, paški sir, posedarski i drniški pršut, Joselito pata negra koju će pred vama sjeći certificirani rezač i veliki chef Aleksandar Šalević, tapasi, kanapei, fini odresci, burgeri i steakovi, carpaccio, ceviche, crudo i ostala jela od škampi, školjki i najfinije ribe iz našeg mora, prefine slastice i razni mali kolačići.

Točit će se signature kokteli sa Old Pilots ginom koje će vam pripremati Filip Pleteš, najbolja vina kuće Boškinac, vina čuvene francuske vinarije Chateau Favori, šampanjci Nicolas Maillard, vina uvaženog distributera Luma exclusive, kokteli i žestice najpoznatije talijanske destilerije Nonino koje će pripremati njihovi službeni koktel majstori, najbolja piva etablirane i jedne od najboljih hrvatskih craft pivovara Varionica, i zaista još mnogo mnogo finih stvari.

Bit će to vesela vrtna zabava na kojoj će gosti šetati predivnim terasam i vrtovima Boškinca, posluživati se divnom hranom i pićem uz šetnju.

U glazbenom djelu početak i zagrijavanje pripada sjajnom DJ Kanci, a nakon njega očekuje nas spektakularni nastup Marka Tolje i njegovog septeta koji će trajati do dugo u noć.

Iz Boškinca se vesele i zahvalni su dragim parterima i svima koji su pomogli u organizaciji ovog eventa. Raduju se svima koji žele zajedno s vlasnicima spektkularno proslaviti početak ljeta, nove sezone i veseliti se životu, uprkos neobičnim i izazovnim vremenima u kojima živimo posljednjih nekoliko godina. Baš zbog toga i baš uprkos tome znamo da ne treba odustajati od optimizma, od nadanja i od veselja, baš zbog toga znamo da našu planetu, naše živote i vrijednosti koje djelimo, moramo čuvati odgovorno ali isto tako s radošću te uvijek iznova slati poruke mira i ljubavi.

Zabava je vrlo ograničenog karaktera, ulaznice se mogu nabaviti uz prethodnu rezervaciju na recepciji Boškinca ili na entrio.hr/event/great-gatsby-garden-party-11079

Autor: boskinac.com / visitnovalja.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Ilok – grad kraljevskog traminca

Read Next

Vrtovi Lunjskih maslina