Aktivirana nova hit web stranica – Pag Outdoor

Poklon modernoj turističkoj promociji Hrvatske za novu uspješnu 2022. godinu od turističkih zajednica otoka Paga: ponajbolji outdoor projekt Hrvatske – Pag Outdoor objedinjen je na novoj web stranici.

Uspješna paška priča o razvoju nove turističke ponude otoka dobila je još jedan nastavak. Višemjesečni napori rezultirali su otvaranjem nove Pag Outdoor web stranice koja objedinjuje cjelokupnu outdoor ponudu otoka na jednom mjestu.

Svi ljubitelji outdoor aktivnosti zasigurno su čuli za Pag Outdoor, projekt koji su zajedničkim snagama pokrenule sve turističke zajednice otoka u želji da razviju novi prepoznatljivi brend koji će pozicionirati otok Pag na mapi outdoor entuzijasta. Ideja nastala 2020. godine kontinuiranim ulaganjem prerasla je u uspješan projekt koji je postao nit vodilja razvojnog puta mjesečevog otoka. Time je Pag kojeg krase epiteti otoka soli, bure, čipke, sira i zabave prepoznat i kao otok aktivnog turizma.

Nakon mnogobrojnih outdoor manifestacija, otvaranja novih bike i trail staza te opremanja smještajnih objekata za prihvat biciklista koji jamče kvalitetu, sada je službeno podignuta Pag Outdoor web stranica. Kroz interaktivan sadržaj u samo nekoliko klikova možete saznati sve informacije o cjelokupnoj outdoor ponudi otoka, smještajnim objektima i aktualnim manifestacijama.

Modernog dizajna i zanimljivog sadržaja www.pag-outdoor.com točka je na i, prepoznate i nagrađene outdoor priče čija nadogradnja tek slijedi.

Uživajte u prekrasnim vizurama mjesečevog otoka, koloritima njegove prirode, atraktivnosti staza i dodatnim sadržajima kojima vas pozivamo na magičan otok Pag!

Autor: visitnovalja.hr / pag-outdoor.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

“Naš mir” – nova pješačko-biciklistička staza u Šibeniku

Read Next

Državna ergela Đakovo