Pravi pravcati Djed Mraz

Uvjerili su vas da Djed Mraz ne postoji? Na Adventu u Varaždinu uvjerit ćete se da to nije istina jer Advent kakav treba biti ima i pravog Djeda Mraza, baš onakvog kakav on treba biti: mudrog, dobrog, simpatičnog, duhovitog i prepunog priča, koji će vas potaknuti da u sebi ponovno pronađete dječju radost, ukoliko ste ju na kratko izgubili. 

On je najoriginalniji Djed Mraz kojeg ste vidjeli. I kojeg možete vidjeti. Djed Mraz u pratnji svojih vilenjaka, na Adventu u Varaždinu ostaje sve do Badnjaka, a njegov privremeni varaždinski dom je Kuća Djeda Mraza, najčarobnije mjesto u Hrvatskoj, samo nekoliko koraka od glavnog varaždinskog trga.  

Kuća Djeda Mraza mjesto je u kojem se isprepliću stvarnost i mašta. U njoj, osim što će vam Djedova brada, blagost i dobrota odagnati sve sumnje u magičnost njegovog postojanja, možete slušati priče, snimiti prekrasne foto uspomene i, najvažnije, napuniti se nevjerojatnom količinom pozitivne energije koja će vas grijati i nakon što se s Adventa vratite u svoje domove. 

Kuća Djeda Mraza ima i novo radno vrijeme:

Radnim danom od 17 do 20 sati,
Subotom do 10 do 22, 
Nedjeljom od 10 do20 sati!

On je tu, kapom i bradom!

Autor: adventuvarazdinu.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Advent u zavičaju bajke – stoljetni pohod na Klek i humanitarna akcija

Read Next

Srednjovjekovni božićni sajam održan je u Koprivnici