Dani Okusa hrvatske tradicije – Srijem i Slavonija

Drugi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se od 15. – 28. 11. 2021. u više od 100 restorana diljem Lijepe Naše. Birani restorani Slavonije i Srijema, također čekaju posjetitelje.
Hotel Dunav
Iločki podrumi

Zavirite u paletu hrvatskog gastronomskog blaga i već od 75,00 kn uživajte u slijedu od tri ili više tradicijskih jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak.

Manifestacija je nositelj standarda Okusi hrvatske tradicije, među kojima je i osam restorana iz Vukovarsko – srijemske županije. U deset dana posjetitelji će imati priliku kušati tradicionalna jela i delicije Srijema i Slavonije, u tri slijeda po promotivnim cijenama.

Restorani, predstavnici tradicijske kuhinje – sudionici programa Okusi hrvatske tradicije 2021. godine su: Acin salaš u Tordincima, hotel Admiral u Vinkovcima, bistro pizzerija Aquarius u Bošnjacima, hotel Villa Lenije u Vinkovcima, Stari podrum u Iloku, hotel Dunav u Iloku, Snašini kućari u Gradištu te izletište Gondola u Sotinu. Preporuka je prethodno rezervirati mjesto u restoranu.

Posjetitelji restorana u Iloku imaju mogućnost kušati ili kupiti kao pripremu za blagdane, Traminac Principovac iz 2019. godine. Vino Iločkih podruma je upravo osvojilo zlatnu medalju i titulu BEST OF SHOW na natjecanju SMV Canada.

Dobro došli, uživajte, i dobar Vam tek. Živjeli!

Autor: ilok.hr / turizamilok.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

11. Dani otvorenih vrata agroturizama Istre

Read Next

Slap Topoljski buk ili Krčić – izvor rijeke Krke