Uživajte u čarobnim bojama jeseni, koje se zrcale u vrilima Gacke

U potrazi za mirom i inspiracijom za život, kod suvremenog je čovjeka sve izraženija potreba za neposrednim, iskonskim doticajem s prirodom.

Pronaći danas takvo mjesto jednako je sretnom trenutku, povratku u zaboravljeni dom. Rijeka Gacka upravo je takvo odredište – dragi, zaboravljeni dom. Prošetajte uz obalu bistre rijeke, sjedite i opustite se uz smirujući šum ljepotice boje opala .

Sve brojnijim posjetiteljima pažnju privlače  jesenske boje nezaobilaznih malenica na Majerovu i Tonković vrilu, Velebitsko utočište za mlade medvjede u Kuterevu, ali i Muzej Gacke te kulturno povijesne atrakcije kao Gačanski park hrvatske memorije, Fortica, svetište Boga Mitre na Špilniku. 

Posjetite Medenu stazu Gacke, i na jednoj od ukupno 11 mednih točaka lokalnih OPG – ova obiđite pčelinjake , educirajte se o pčelama , degustirajte proizvode i kao  suvenir, ponesite sa sobom domaći proizvod otporan na sve zdravstvene tegobe.

Provedite vikend u našim hotelima  ili u privatnom obiteljskom smještaju i otkrijte apiterapiju – novu granu zdravstvenog turizma na našem području, koja se bazira se na pravilnom korištenju pčelinjih proizvoda i njihovoj kombinaciji.

Očekujemo Vas u čarobnim bojama jeseni…

Autor: discover-otocac.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Ruta spisateljica u Ogulinu

Read Next

Granfondo Pag maraton – biciklisti iz cijele Europe na mjesečevom otoku