Terra Negra Country Club

U ugodnom ambijentu Terra Negra Country Cluba smješten je restoran Crna svinja, okružen livadom i šumarcima, na mirnoj lokaciji u Čepinu, nedaleko Osijeka.

Naziv je dobio prema autohtonoj slavonskoj pasmini crne svinje, čiji je uzgoj započeo krajem 19. stoljeća na imanju grofa Pfeiffera, u neposrednoj blizini restorana.

Crna svinja plemenita je pasmina čije se meso odlikuje iznimnom kvalitetom i jedinstvenim okusom, a upravo ta namirnica snažno obilježava jelovnik.

Jelovnikom restorana Crna svinja dominiraju vrhunska mesna jela, a prilagođava se i redovito osvježava prema sezoni sazrijevanja lokalnih namirnica.

Osnove jela dolaze sa slavonske zemlje, iz vlastite proizvodnje i uzgoja. Restoran raspolaže sa 100 sjedećih mjesta, vinotekom sa chef’s tableom i malom dvoranom idealnom za privatna druženja. Svaki kutak izgleda naprosto neodoljivo, a prostrana terasa s 80 sjedećih mjesta s koje se prostire čaroban pogled idealno je mjesto stvoreno za bezbrižno uživanje u čaši vrhunskog vina i dobrim okusima.

U sklopu kompleksa nalazi se i Terra Negra event room – višenamjenska dvorana kapaciteta do 350 osoba, koja je idealno mjesto okupljanja s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima. Radi se o jedinstvenom prostoru stvorenom povezivanjem tradicionalnih slavonskih materijala i suvremene tehnologije u kojem nastaju samo dobri trenutci.

Želite li uživati u predivnoj prirodi, slavonskim delicijama interpretiranim na moderan način i najboljim regionalnim vinima Terra Negra Country Club i restoran Crna svinja pravo su mjesto za vas.

Autor: www.terranegra.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Tilurij – rimski legijski logor

Read Next

Muzeju krapinskih neandertalaca s Nalazištem Hušnjakovo dodijeljena prestižna nagrada