Doživi mirise jeseni – 14. vukovarski etno sajam

DOŽIVI MIRISE JESENI…MIRISE VUKOVARA

POSJETI 14. VUKOVARSKI ETNO SAJAM

Vukovarski etno sajam održat će od 24.-26. rujna 2021.g. u organizaciji Turističke zajednice grada Vukovara, kao i prethodnih 13 godina.

Jesen samo što nije pokucala na vrata. Odlučite se prve dane ovog godišnjeg doba provesti u Vukovaru na 14. vukovarskom etno sajmu. Sadržaja neće nedostajati, druženja smo svi željni, tradicije se uvijek dobro prisjetiti, a susreti s dragim ljudima su dobro došli.

Sajam je to tradicijskih i umjetničkih obrta, rukotvorina i antikviteta te proizvođača hrane i pića, izložbeno-prodajnog karaktera. Održava se s ciljem promocije poduzetništva, proizvođača i OPG-ova, te njihove edukacije u raznim segmentima djelovanja.

Vjerujemo da će u tri dana trajanja sajma svatko pronaći i svoju interesnu sferu, sudjelovati u jednoj od radionica, uživati u bogatstvu narodnih nošnji i nastupima KUD-ova, domaćih i gostiju, probati gastro specijalitete iz cijele Hrvatske i osvježiti se Vukovarskim i drugim pivima na Vukovar OktoBierFest-u.

Petak i nedjelja su rezervirani za tamburaške sastave Sremci i Libero, a u subotu će posjetitelji moći uživati u nastupu popularne i omiljene Vanne. U nedjelju, 26.09.2021.g., u okviru etno sajma, obilježit će se i Dan nacionalnih manjina Vukovarsko-srijemske županije.

Svi zainteresirani proizvođači i izlagači autohtonih proizvoda koji žele sudjelovati na 14. vukovarskom etno sajmu, još uvijek stignu. Potrebno je samo popuniti prijavnicu za sudjelovanje.

Povodom obilježavanje Svjetskog dana turizma, Udruga vodiča u nedjelju organizira razgled grada u pratnji kostimiranih vodiča pod nazivom Turist u svom gradu.

Stoga zadnji vikend u rujnu rezervirajte za Vukovar, koji vam uvijek ponudi više no što očekujete.

Vukovar vas čeka!

Autor: turizamvukovar.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Znanost za mlade – “Ustrajnost-odlika uspješnih u znanosti”

Read Next

Posjetiteljski centar – Đurđevački pijesci