Ogulin Trail – pokret u koraku trkača i bajka u ušima malih slušača

Ogulin Trail je 5. Kolo Trail lige centralne Hrvatske. Utrka se održava 11.09.2021. u organizaciji Društva za športsku rekreaciju Koci, podno čarobne planine Klek.

Ogulin je rodni zavičaj naše najpoznatije spisateljice za djecu, Ivane Brlić-Mažuranić i baš njeni likovi inspiracija su za ovu bajkovitu utrku. Regoč, Kosjenka, Stribor i Tintilinić likovi su koje, trčeći Ogulin trail, možete probuditi u sebi. Snažan i dobroćudan Regoč skriva se u svakome od nas. Nježna i znatiželjna Kosjenka budi u nama ljubav prema prirodi. Stribor je šumski starješina koji nas uči da budemo dobri prema prirodi jer ona pamti i vraća. Veseli i razigrani Tintilinići nas pozivaju da probudimo dijete u sebi i uživamo u svakom trenutku!

Na Ogulin Trailu možete sudjelovati na jednoj od četiri utrke: Regoč (33 km), Kosjenka (13 km), Stribor (7,5 km) ili dječjoj utrci Tintilinić (1,5 km). Staze su dinamične i ispunjene prekrasnim prizorima planine Klek, brda Stožac, rijeke Dobre, šumom i livadama. Užitak za oči, dušu i svaki korak!

Svake godine sve je više trkača i posjetitelja pa se ove godine okupljalište i polazna točka seli u veći prostor – u Poredice, prostor bivše vojarne Sveti Petar.

Prijave i uplate mogu se izvršiti najkasnije do 01.09.2021. do 23:59 sati na web stranici Stotinka.hr . Startnina uključuje organizaciju utrke, startni broj, HGSS, hranu i piće na okrjepnim stanicama, eventualni prijevoz do cilja u slučaju odustajanja tijekom trke. Nakon navedenog datuma, nema mogućnosti naknadnih prijava, a za sve uplate izvršene nakon navedenog datuma, bit će izvršen povrat uplaćenih sredstava. Uplate i prijave nakon tog vremena mogu se izvršiti isključivo na dan utrke kod organizatora, te je za natjecatelja osiguran startni broj, bez startnog paketa. Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: ogulintrail@gmail.com

Ogulin Trail obožava šume s kojima smo odrasli i koje su sastavni dio naših života, baš kao i najvažniji dio ove utrke. Upravo zato brinemo o njima i svake godine posadimo drveće kao nagradu za najmlađe i najbrže Tintiliniće. Tolerantni, oduševljeni različitošću želimo u svakome probuditi zajedništvo i snagu povezivanja i ljubavi prema prirodi i bajkama.

Uživanje u prekrasnoj prirodi upotpunjuje čitanje bajke za najmlađe i one koji se tako osjećaju. Chill put zona je mjesto odmora gdje će posjetitelji moći uživati u ilustracijama Gospođice Ure, posegnuti za knjigom ili jednostavno uživati u društvu svojih prijatelja, obitelji i četveronožnih ljubimaca.

Nakon utrke, od 18:00 sati očekuje nas i After Ogulin Trail tulum na kojem će odličnu zabavu osigurati 2 vrhunska DJ-a: Seraphim Codex i DJ Krnya! Osim njih, očekuje Vas i gost iznenađenja!

Za opširnije informacije pogledati na www.ogulintrail.com i Facebook stranicu: Ogulin Trail.

Za kraj, pozivamo Vas da 11.09.2021. dođete u Ogulin na najbajkovitiju utrku hrvatske trkačke scene. Trčite stazama kojima kroče divovi, vještice i vile i dopustite da Vam očaravajuća priroda ogulinskog kraja oduzme dah!

Ostavljamo Vam šum šume u uhu i žubor bajke da vam uljepša dan!

Ogulin Trail Team!

Autor: visitogulin.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Zelena oaza usred razigranog Špancirfesta poziva na „Oblizeke Varaždinske županije“

Read Next

Hrvatski festival hodanja 2021.