Sunčani Hvar – doživite proljeće na najsunčanijem otoku

Hvar je nebrojeno puta proglašen najljepšim otokom u Europi kao i jednim od najljepših na svijetu.
Ukoliko želite upoznati čari otoka Hvara, njegovu kulturnu baštinu i prirodne ljepote, proljeće na najsunčanijem otoku u Hrvatskoj neprocjenjivo je iskustvo za turiste iz cijelog svijeta.

Sunčani Hvar je vodeća hotelska kuća na otoku Hvaru sa širokom turističkom ponudom ekskluzivnih i klasičnih hotela na najatraktivnijim lokacijama u samom srcu grada. 

Otok Hvar poznat je po blagim zimama i toplim ljetima, pa nije ni čudo što se smatra najsunčanijim otokom u Hrvatskoj s više od 2.800 sunčanih sati godišnje. Turisti ga posjećuju zbog bajkovitih plaža i čistog mora, ali i zbog kulturne i povijesne baštine. Poseban naglasak se odnosi na uskršnje vrijeme, gdje možete upoznati pravu otočnu tradiciju. 

Takva jedna tradicija stara 400 godina odnosi se na procesiju ‘Za Križen’ koja počinje navečer na Veliki četvrtak i nastavlja se u ranim jutarnjim satima Velikog petka. Ovaj jedinstveni događaj nalazi se na UNESCO-ovom popisu nematerijalne kulturne baštine i već je dugi niz godina dio kulturnog identiteta otoka Hvara i njegovog stanovništva.

Zato ovog proljeća iskoristite toplije i duže dane za idilično proljetno putovanje na otok Hvar! 

Uživajte u bogatoj ponudi hotela „Adriana“ te vrhunskim mediteranskim specijalitetima u restoranu „Val Marina“. Dodatne pogodnosti, kao što je grijani unutarnji bazen, teretana, Top Bar s kojeg se pruža predivan pogled na hvarsku povijesnu jezgru te Sensori Spa, višestruko obogaćuju ponudu. 

Za proljetni predah od svakodnevice također možete izabrati hotel “Amforu” koji će vas već na prvi pogled osvojiti svojom zanimljivom i raznolikom ponudom te najljepšim pogledom na zaljev i Paklene otoke.

Kontakt: reservations@suncanihvar.com

Autor: www.suncanihvar.com

1 Review

5

Sanja

Ponuda za pet, a pogled na fotografije odagnat će sve nedoumice i dati odgovor na pitanja koji je najljepši otok Europe!

Write a Review

Read Previous

Nova brošura o crkvi i Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske

Read Next

Outdoor ponuda u Novalji i na otoku Pagu