Eko park “Rizvan City”

Eko park “Rizvan City” smješten je u Lici, srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit.

Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvoreno je u pustolovno-izletnički centar gdje je grupama ponuđeno mnoštvo jedinstvenih, atraktivnih aktivnosti.

Pogled iz eko parka oduzima dah – pred vama puca veličanstveni Velebit, mitska Hrvatska planina koja privlači zaljubljenike u prirodu i aktivan odmor te sve one koji su željni mira i odmora u prekrasnom okruženju.

U sklopu centra “Rizvan City” možete noćiti u novoobnovljenoj ličkoj kući izgrađenoj tradicijskim materijalima, kamenom i drvetom ili kampu. Kampirati se može s kamperima, u šatorima ili iznajmite jedan od šest drvenih bungalova. Svaki nudi tri ležaja uz najviše standarde čistoće.

Za one koji uživaju u prirodi, područje posjeduje obilje mogućnosti. Ako priroda nije dovoljna, spustite se do mora i plaže, uživajte u ljetu i ljetnom šušuru, a zatim se vratite u mir i svježinu planine. Dočekat će vas iskusni djelatnici, stručnjaci za pustolovne aktivnosti u prirodi, većina ekipa su i pripadnici Gorske službe spašavanja.

Eko park je oaza mira i tišine, nema masovnog turizma, idealan je za ljubitelje prirode i sportskih aktivnosti.

Kontakt: e: info@adria-velebitica.hr
m: 098 245 769
WhatsApp / Viber: ++38598245769

Autor: visit-lika.com / visitgospic.com / adria-velebitica.hr / camp-rizvancity.com

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Pag Outdoor projekt i novi vizualni identitet

Read Next

Branko Grisogono: Za ublažavanje i prilagodbu aktualnim klimatskim promjenama Hrvatske, potrebno je prvo istraživati i obrazovati se