Ston Wall Marathon 2020

Predstavljamo vam jedinstvenu trkačku poslasticu – nezaboravne utrke stonskim zidinama koje će se održati u nedjelju 20. rujna 2020. Manifestacija se održava po 13. put, na dosadašnjim utrkama prisustvovalo je više od 120 zemalja Svijeta.

Bilo da ste prekaljeni dugoprugaš koji traži novi izazov ili rekreativac koji pomiče svoje granice i trči za doživljajem, ovo su prave utrke za vas! Možete birati vlastiti izazov: 4 km ili 15 km – u oba ćete se slučaja naći pred zidom – i to najduljim obrambenim zidom u Europi.

Međutim, za vas on neće predstavljati prepreku, nego veličanstvenu arenu za nezaboravnu utrku. Uspinjat ćete se njegovim strmim stubama od Malog Stona do nazubljenih kamenih kula i tvrđava, poskakivati u spustu prema zbijenim stonskim krovovima, s pogledom koji doslovno oduzima dah: na zrcalnu površinu najstarije europske solane, na plodna zelena polja i najplavije more na planetu.

Utrka na 4 km završava u Stonu, a oni odvažniji jurnut će dalje tankim nasipom između solane i mora prema jugu, prema samoj peti Pelješca, u divlje carstvo mediteranske šume i čagljeva. Njihov je cilj povratak u Ston.

Prihvatite izazov i istrčite ovu pikantnu utrku sa zrnom soli. Rezultat ćete možda zaboraviti, ali Ston ćete pamtiti zauvijek.

Prijave Stone – 15 km: stotinka.hr/hrv/utrka/3530/prijava_na_utrku

Prijave Rocky – 4 km: stotinka.hr/hrv/utrka/3529/prijava_na_utrku

Autor: www.ston.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Rika jelena – ljubavni zov

Read Next

Nalazište Pećina u Ličkom Lešću