Autokamp Straško

Datum otvaranja/zatvaranja: 19.04.2020. – 11.10.2020.

Nagrađen prestižnom ADAC Superplatz nagradom, kamp Straško već je dugi niz godina sinonim za idealno mjesto za sve ljubitelje odmora u prirodi.

Kamp se nalazi uz more u prekrasnoj uvali, rasprostire se na 57 ha šume dalmatinskog hrasta i masline i time je jedan od najvećih i vodećih kampova na Jadranu i u Hrvatskoj.

Gostima su od smještaja u kampu na raspolaganju parcele sa priključcima na struju, vodu, SAT-TV i u potpunosti opremljene mobilne kućice i glamping šatori. Zahvaljujući svom prirodnom položaju jako velik broj smještajnih jedinica nalazi se u blizini mora.

Plaža kampa Straško ubraja se u najljepše plaže otoka Paga, a svojom prirodnom ljepotom i popratnim sadržajima ispunjava sve kriterije te s ponosom već dugi niz godina ističe Plavu zastavu. Cijelom dužinom plaže proteže se šetnica na kojoj se nalaze ugostiteljski objekti poput restorana i beach barova te popratni sadržaji poput aquaparka, relaksirajućih masaža te info pulta na kojem možete saznati sve informacije vezane uz ponudu kampa.

Cjelodnevni animacijski programi i sportski sadržaji, dječje igraonice i eko radionice, bazenski kompleks i kino na otvorenom kao i mini farma s lokalnim domaćim životinjama pružit će nezaboravan odmor gostima svih uzrasta.

Kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj, zabavu, rekreaciju i zasluženi mir tokom vrućih ljetnih dana.

E-mail: strasko@hadria.biz
Web: www.campingstrasko.com

Autor: www.visitnovalja.hr

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Dunav – zaplovite glavnom ulicom Europe

Read Next

Tvrđava sv. Nikole – Šibenik